logo manon.png

Ik help jou om jouw potentiële klant online te bereiken door middel van content en strategie

NOEM ME ALLROUND CREATIVE, CONTENT MARKETEER, COACH EN INSTAGRAM FANAAT.

Geboren in de jaren ’90, ben ik een echte millennial. Ik ben opgegroeid met computers, de digitalisering en de veranderingen op social media. Van Hyves naar Facebook en van Facebook naar Instagram. Maar ook van gekladderd dagboekje naar een online omgeving over online marketing.

Mijn missie is om jou en jouw bedrijf online te laten opvallen, consistentie en herkenning te creëren, zodat jouw content wordt gezien door potentiële klanten.

Ik geloof in de kracht van een uniek verhaal mét creatieve beelden. 

Mijn verhaal

Een eigen bedrijf was

een logische keuze.

5 jaar geleden is er bij mij een chronische ziekte geconstateerd die mijn leven compleet overhoop schopte. Dit zorgt ervoor dat mijn toekomst er compleet onzeker uit kwam te zien. Ik zat in mijn eindjaar als grafisch ontwerper en had mijn toekomst al uitgestippeld: werken bij een groot tijdschrift zoals LINDA of COSMOPOLITAN. Helaas, met mijn ziekte was dit een onrealistisch doel geworden. 

Ik ben begonnen met een Instagram kanaal om mijn verhaal te delen door middel van teksten en fotografie. Na een aantal maanden resulteerde dit tot een Instagram account met meer dan 10k volgers en tientallen samenwerkingen met bedrijven. Toen stuitte ik al gauw op een probleem: ik miste de persoonlijke content. De bedrijven hadden veel foto's van hun producten, maar niet van het verhaal achter het product. Ik ontdekte dat ik hier mijn missie van wou maken: creatieve en authentieke content die voor persoonlijkheid, maar ook herkenning zorgt.

Op 1 april 2020 (geen grap!) heb ik de knoop doorgehakt en gestart met Hashtag Content. Ik besloot om mijn kennis over content en online zichtbaar worden op Instagram te gaan delen met ondernemers en bedrijven.

Ik wil jou helpen om online zichtbaar te worden

Ik help andere ondernemers en kleine bedrijven met het bedenken, het opzetten en het creëren van persoonlijke content en strategieën. Marketing draait niet meer om het laten zien van een product of merk maar om wie er achter dat merk staat. 

Tegenwoordig willen we zaken doen met mensen en niet met bedrijven.

Ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien?

Ik wel!

Vier persoonlijke weetjes over mij

Voordat ik begon met Hashtag Content heb ik jarenlang als freelance fotograaf gewerkt. Ik fotografeerde vooral gezinnen, bruiloften en baby's.

Ik ben vegetariër en probeer zoveel mogelijk plantaardige producten te gebruiken. Behalve kaas. Ik kan gewoon niet zonder kaas.

Ik kan heel erg genieten van goede country muziek. What about Luke Bryan? Maar ook van een foute hit van de Spice Girls

Ik ben een echte huismus. Na een aantal dagen vakantie heb ik alweer heimwee naar huis. Daarom tour ik het liefst door Nederland en ben ik niet langer dan een weekend van huis.

Explore

Social media